Cum de a alege o blana de blana nurca corect: sfaturi de experti

Cum sa alegi o blana de blana nurca atunci cand o cumperi si unde sa mergi pentru un lucru nou?

În Milano, piețele nu vând haine de blană deoarece sunt produse exclusiviste. Blănurile de blană de la Milano pot fi cumpărate numai în atelier, în showroom-uri, în magazinele de tip boutique sau în suburbiile orașului Milano, la fabrici.

Înregistrările puternice nu se găsesc în nici un loc și astfel de locuri sunt ascunse de opiniile turiștilor și chiar și câțiva locuitori locali cunosc aceste locuri.

Această informație este ușor de găsit pe Internet. Astfel de magazine își păstrează reputația, de aceea se ocupă de calitatea sortimentului oferit, la cerere cer certificate de calitate. verificând marcajul fabricii de pe etichete și eliberând o garanție pentru produs.

Cereți magazinului un certificat de blană și o garanție pentru produs.

flați cum să distingeți blănurile naturale dintr-o nurcă. ar trebui să fie:

  1. Plăcut la atingere,
  2. Au aceeasi lungime de gramada,
  3. Fii elastic,
  4. După comprimarea într-un pumn sau ținând o palmă împotriva pâlniei – este ușor să întoarceți vechea formă. Acest lucru se datorează podușku gros, a cărui prezență ar trebui, de asemenea, să acorde atenție.

Petreceți o palma umedă de-a lungul și împotriva direcției grămezii – nu trebuie să rămână pe de o parte, în timp ce o furnicătură – scăpa, sau putem vorbi despre calitatea proastă a blănii. Există riscul ca puiul de blană să se prăbușească și în curând își va pierde aspectul nobil.